Vente Adidas Yeezy

Server listings and other information for playing Vivecraft online.
Post Reply
bushione
Posts: 6
Joined: Mon Jun 27, 2022 1:51 am

Vente Adidas Yeezy

Post by bushione »

A Vente Adidas Yeezy „Turtle Dove” 2015-ös debütálása óta a pletykák szerint hamarosan újra piacra kerül, de mivel áprilisból már csak 10 nap van hátra, és a hónap hátralévő részében a Yeezy megjelenéseinek egészséges listája várható, a pár áprilisi visszatérése kevésbé tűnik. valószínűleg. Mindazonáltal a Yeezy Foam Runner „Stone Sage” minden bizonnyal az újrakiadás után azonnal elkel, segítve a céget – és a Ye-t – a mindenütt jelenlevő megőrzésben.

Image

Az Acheter Adidas Yeezy fronton mostanáig meglehetősen csendes volt. Mivel nincs ismert 2021 júliusi kiadás a főkönyvben, Kanye lábbeli légiójának augusztusig kell várnia további megerősített megjelenésekre, de a várakozás megéri. A cipőkereskedők szerint az adidas Yeezy Boost 350 v2 „Light” hivatalosan augusztus 28-án jelenik meg felnőtt és gyerek méretben is. És mint az első színváltó Yeezy 350 modell, ezek minden bizonnyal felélénkültek az eddigi legtöbbet gyártott Yeezy tornacipőn.

Nemrég a Three Stripes által támogatott márka megerősítette a Adidas Yeezy Pas Cher újrakiadását. Március 11-én jelent meg először, a csíkokkal teli barna felbújós cipő április 22-én, pénteken ismét ledobható. Talán egy bólintással a Föld napjára, a közelgő Yeezys egy újabb készletet jelent Ye birodalmából, amely egykor a gyártási számokkal és az árakkal küszködött.

Szinte a nyári zselés papucsokhoz hasonlóan, amelyek a szezon alappillérei, a Chaussures de Adidas Yeezy sziluett néhány új színvilágát hozza létre egy vadonatúj felső konstrukcióban, ellentétben a megszokott Yeezy 350-esekkel. A rugalmas, elasztikus, zokniszerű kötött felsőrész helyett Kanye új „Mono” csomagja a csontváz keretet választja, felette egy könnyű hálószerű réteggel, hogy áttetsző, lélegző megjelenést kölcsönözzen a melegebb hónapokhoz.

A Adidas Yeezy Hommes/Femmes egyik legfigyelemreméltóbb színvilága, a „Static” 2018 decemberi megjelenése óta először tér vissza. A korábbi készletekhez hasonlóan a 2022-es „Static” sem különbözik eredeti megfelelőjétől, ugyanazt a szürke-fehér összeállítást kínálja. Úgy tűnik, hogy a háló is azonos felépítésű, kiegészítve a tetején elhelyezkedő robusztus nubuk fedőrétegek prémium érzetét.

www.y3shoe.com
denniis
Posts: 3
Joined: Mon Jul 04, 2022 1:41 pm

Re: Vente Adidas Yeezy

Post by denniis »

useful info, thanks
fennec
Posts: 306
Joined: Sun Jul 31, 2022 10:10 am

Re: Vente Adidas Yeezy

Post by fennec »

Wow i can say that this is another great article as expected of this blog.Bookmarked this site.. hotmail.com
Post Reply